A k t u e l t

Denne siden vil bli oppdatert ganske jevnlig, og her vil vi formidle hendelser og "nyheter" med almen interesse for øya. Hvis noen har aktuelle bidrag (f.eks. ting som har skjedd/skal skje, fine bilder fra Bogøya, etc., så send en mail til webmaster slik at bidraget kan komme med, - en slags forenklet "gjestebok"...

 

24.02.2016:
Se oppdatert program for sommer og høst under BEGIVENHETER.

Skolen er nå nylig oppusset (SE BILDER), og dette er et veldig godt sted å være for familier, vennetreff, dykkergjenger, selskaper eller kurs! I tillegg til selve boligdelen (8-10 sengeplasser) kan vi tilby leie av et tilstøtende lokale godt egnet for selskaper eller kurs. Ring Elin (915 10 330) eller Synnøve (464 21 713) for mer info.
25.01.2015:

Kjære rotekte Bogøyværinger m/følge og familier!
Her kommer fyldig info om BARNDOMSTREFFET vårt 10 -12.juli.Siden jeg står bak arrangementet er jeg økonomisk ansvarlig og har etbudsjett å forholde meg til når det gjelder ansvar overfor buss- og båttransportører etc.Derfor ber jeg om forståelse for at det kreves bindende påmelding i form av innbet. på forhånd.

Det er 3 alternative tilbud å velge mellom:

1. Inngangsbillett SUPEN PØBB lørdag kveld kl.19.00. Kr. 280,- pr.pers. inkl. Velkomstdrink -
Torleifs Bacalao - kaffe og kaker -levende musikk.

2. Felles båttransport tur/retur Sistranda - Bogøya + billett SUPEN lørdag. Kr.650,- pr.pers.
AVGANG fredag fra Sistranda kl.19.30. RETUR søndag fra Bogøya kl.15.00.

3. Felles busstransport tur/retur Tr.heim - Sistranda - felles båttransporttur/retur Sistranda -
Bogøya + billett SUPEN lørdag.Kr.1.200,- pr.pers. AVGANG fredag kl.14.00 fra Tr.heim Sentralstasjon
Innlagt stopp på ORKANGER. AVGANG Sistranda - Bogøya kl.18.00. RETUR søndag kl.14.00 til Dyrøya. Båttransporten har skjenkebevilling om bord, og det er derfor ikke tillatt å nyte medbragte drikkevarer.

Alternative tilbud bes innbetalt i sin helhet senest 25.februar til kto.nr.8640.10.57015.

Torleif har verdens beste hjemmelagde fiskesuppe klar hvis du vil kjøpe en tallerken.Dersom det blir trangt om sengeplasser i heimen hos noen, er det tilbud om overnatting i klasserommet i skolen. Ta med sovepose og meld fra til Synnøve. Vi prøver å skaffe madrasser til alle. Det er tilgang til dusj/toalett.Dette tilbudet er GRATIS. Siden leiligheten i skolen er utleid vil det ikke være tilgang til kjøkkenet.

Vi anbefaler de fleste å benytte seg av busstransporten. Da slipper man å tenke utgifter til bompenger og bensin - man slipper å tenke "klokke" og kan ta seg en blund på hjemveien.

Vi har lagt opp til et fyldig program på lørdag med aktiviteter og kommer med dette på neste innlegg.

MELD DERE PÅ og bli med på tidenes helg på Bogøya der vi skal gjøre stas på BARNDOMSPARADISET vårt og selv med mye moro - felles glede - mimring og mye latter.

HJERTELIG VELKOMMEN!
Endelig er det etterlengtede barnet ut av magen etter mange års graviditet.
Vennlig hilsen
Agnes

24.09.2012:
Hei havfruer i det ganske land! Først et stort takk til Jorunn for et flott initiativ  -  det var ei flott helg i fantastiske omgivelser. Hodet er enda fullt av inntrykk som skal fordøyes; flott sted, kjekke jenter, god mat og drikke og mye moro. Tenk å få være med på dette! Krabbefest i naustet ved Sofiestua, bading hos Marit for de sprekeste, yoga i sjøkanten, båttur til Sula, allsang, taler, lunsj på Supen pøbb  -  og alt i et fantastisk høstvær. Takk til fruene for hyggelig samvær, til vertskap Jorunn og Roar for at de arrangerte dette, og til Inger og Kalle for hjertelig omsorg. SE NOEN GLIMT:)
Hilsen fra Ingrid og Marianne i Ålesund

03.09.2012:
21-23 sept blir det HAVFRUETREFF på Bogøya! 15-20 havfruer inntar øya, og vi skal senke skuldrene og bare koooose oss med havmat, vin, turer, bading og skravling. Hver og en ønskes hjertelig velkommen:)
Jorunn

21.08.2012:
Nok en fin sommerferie på Bogøya:) Været var faktisk stort sett veldig BRA, mange dager med sol og stille. Mange fine turer og trivelige treff på pøbben og med naboer. Se ellers oppdatert info vedr. næringsvirksomhet. Webmaster ber om bilder/innspill fra alle som er glad i Bogøya!
Jorunn

20.12.11: Hei alle sammen
Ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår. Her på Otta har snøen kommet og det er skikkelig
julestemning.
Hilsen Tove Wahl Stampen m/familie
19.09.11: 90 ganger HURRA for hele Smaløyas/Bogøyas Trine
Tenk at dama i “grønnstua” har passert 90, måtte Trine få bo på Bogøya så lenge hun ønsker.
Vil samtidig berømme Axels & Toves initiativ.
Mvh Erling m/fam
13.09.11: Roinndag på Bogøya
Sender deg et bilde fra gebursdagen til Trine på mandagen – 90 år! Selve dagen 12/9 ble feiret hos oss i Øvergården med champagne og kaviar samt kaker og kaffe. Hele øya var invitert og alle storkoste seg. Ikke minst den superspreke 90-åringen – HIPP HURRA !!!
Mvh Tove og axel

12.09.11
Hipp-hurra for Trine som fyller 90 år i dag!

Alle fastboende og hyttefolk på Bogøya gratulerer så mye!!
I helga var det flott feiring i Kr.sund med familien, og i dag har det vært lokal nabofeiring med store og små. Klipp fra Adressa: "Hun runder 90 i fin form, men syns selv at hun ikke er noe til arbeidsmenneske lenger. Ryggen er lei til tider, men hodet og beina er bra. Humøret også. Hun liker godt å bo på Bogøya - Her trives alle."
Og alle vi som kjenner Trine kan skrive under på at hodet, beina og humøret er BRA! Gratulerer med dagen!

September 2011
Hei, ruslet innom deres webside en gang til etter en liten stund og er glad å se at dere trives fortsatt der ute. Jeg er stor fan av Bogøyvær - har vært der en gang i 2003 og igjen i 2007 der vi leide Brygga fra Odd (håper han har det bra!). Jeg har et kjempestor lerretbilde i min stue i Munchen tatt akkurat fra samme punkt som dette:http://www.webwest.no/bogoya/img/1_natur_s.jpg . Håper at jeg kan komme
en gang til en dag...
Hilsen til dere alle, Christoph
April 2011 - 19.04.
Påskehilsen fra Bogøya:)
Her er det mye folk, god påskestemning og vekslende vær. Idag sol og stille. Frida var på alene-fiske-tur og sørget for dagens middag i Sofiestua. Nå ser vi frem til kommende dager med pub-besøk, påskebad, vardenturer og fisketurer. For første gang web-oppdatering "live"..
mvh Jorunn & Co.
Desember 2010
Hei igjen !
God jul til alle faste og ferierende bogøyværinger. Her på Otta er det mye snø og kaldt. Julestemning med andre ord. Godt nyttår ønskes dere også. Vi sees kanskje til sommeren.
Mvh Tove Wahl Stampen m/familie
November 2010
Se naturbilder. En varm takk til Lars for mange gode minner på Bogøya.
Jorunn&Roar
17. mai 2010
Hei.
Her er et bilde fra 17.mai-toget på Bogøyvær. Toget gikk fra butikkaia kl 10.00 over brua til Smaløya med allsang og feststemning i sørvesten.
mvh axel h k wold
Mai 2010
Bogøy Kretsforening ønsker nye og gamle gjester hjertelig velkommen til ferieopphold på skolen.
Se nye bilder. Ta kontakt for mer info.
4.APRIL 2010
Leste artikkelen i Adresseavisa i dag om Bogøyvær og "falt fullstendig" for plassen. Jeg er opprinnelig fra Hitra- men reiste derfra før 7 årsalderen. Hele min morsslekt er fra Hitra. Har i en årrekke hatt lyst til å flytte fra Trondheim og til landlige strøk igjen. Har lyst på et mindre sted. Jobber halv stilling i helsevesenet og har lyst til og begynne med å ha et feriested - langtidsleie av et lite hus. Derfor denne henvendelsen - er det noen som kunne tenke seg å leie ut sitt hus?

Håper på positiv tilbakemelding - og fortsatt god påske.
Vennlig hilsen
Margareth, Trondheim
(PS: WEBMASTER FORMIDLER KONTAKT)
MARS 2010
Endelig er projeteringen i "havn" og vi har fått fantastisk hjelp og ikke minst veiledning fra Frøya Kommune  som gleder seg til at vi tar  fatt på drømmen vår.. Tenk at dette nå blir en realitet, etter å ha ønsket oss dette stedet i over 20 år..Mye arbeid og slit det sikkert blir, men vi ser frem mot å 
endelig kunne ta fatt.. Tusen takk for at alle dere på Bogøy har tatt så varmt i mot oss, og en 
ekstra takk til Axel som har ordnet med sjøkabel og alle klareringer til Kystverket....Helt enestående!!
"No kjæm vi"
Hilsen Line & Rune
JANUAR 2010
Nyttårshilsen fra oss i Storstein: RO RO til fiskeskjær med Magnus..
JANUAR 2010 - NYTTÅRSFEIRING
Alle de beste ønsker for det nye året ifra barnefamiliene her ute til alle på været og alle med tilknytning til Bogøyvær! Hilsen fra Axel m/ fam.
PS: Kommentar fra webmaster: Så mye snø! Tror de fleste hytteeierne er bekymret for kulde og frosne rør.. Henger meg på og ønsker GODT NYTT ÅR til alle kjente.
DESEMBER 2009
Hei alle sammen.
Som vanlig vil jeg ønske alle fastboende og ferierende bøgøyværinger en god jul og ett godt nyttår. Her på Otta er det snø, men ikke så mye. Julen blir sikkert hvit i år også. Sees kanskje til neste år. Hilsen Tove Wahl Stampen med familie.

DESEMBER 2009
Se nye priser vedr. leie av SKOLE-LEILIGHETEN.
Styret Bogøy Kretsforetning

SEPTEMBER 2009 - SNART KRABBEFEST!
Ja, nå er de bare en liten uke igjen til årets store begivenhet. Krabbefesten!!!!! Gleder meg. Håper været er på vår side selv om meldingene ikke er med oss. Det blir sikkert gøy alikevel.
Hilsen Ulefoss
AUGUST 2009 - En liten sommerrapport
Litt blandet vær i år, men alt i alt "godkjent"! Mye folk og bra båttrafikk. NB: Webmaster blir veldig glad hvis fastboende, hyttefolk og båtgjester sender bilder og innlegg! Se ellers bilder fra årets nykommer "BOGØYMESTERSKAPET" på www.supen.no (vår lokale pøbb der arrangementet fant sted). Der ligger også bilder fra årets Bacalaofestival.

JUNI 2009 - DUGNAD!!!
Vi får materialer til hytta lørdag 20. juni og trenger sterke kvinner og menn til å hjelpe oss å bære materialene fra kaia opp til tomta. Vi blir glade for all hjelp!
Hilsen Elin og Håkon

JUNI 2009
Hei alle kjente!
Vi hadde en fantastisk tur til Bogøyvær 30. mai.  Håkon kjørte båt fra Dyrøya og utover. Det var første gang for mange som var med.  Det var dans både på båten og kaia ved Supen Pøbb. Takk til Aksel som viste oss rundt i Øvergården.  Det har blitt et kjempeflott hus.  Vemodig å se igjen barndomshjemmet sitt.  Gleder oss til å komme tilbake når Elin og Håkon har bygd ferdig hytta si.  Vi hadde en fin bryllupsfest på Sistranda om kvelden pinsaften. Takk til Elin og Håkon som gjorde denne dagen til en uforglemmelig dag. Sender med noen bilder fra turen.
Stor klem fra Tove Wahl Stampen med familie.
MAI 2009
17.mai-toget på Bogøyvær 2009 gikk fra butikkaia kl 10.00 med hurrarop og skrål med stopp og nasjonalsang hos hustandene med folk i. På ettermiddagen dekket vi på langbord ute ved skolen med pølser i brød, kaffe, kaker, brus og is. Leker for barna på fotballmyra var uhyre populært - vinnerinstinktene tok nok overhånd innimellom... Premier til barna (eller kremier, som enkelte hevder at det heter.) Alt i alt en fantastisk dag her på Bogøyvær! Se flere bilder
mvh axel og oss i øvergården
APRIL 2009
Heisann våre "nye" naboer..
Det er med stor iver og glede at vi ser frem til å ta fatt på restaureringen av vårt paradis KORSVALØY... Dette er en gammel drøm som nå går i oppfyllelse, og kan intet  annet  
si enn at dette blir nok mye slit og hardt arbeid, men håper og tror at resultatet blir fantastisk!
Vi gleder oss!!! Hilsen Line og Rune
APRIL 2009 - PÅSKE
Takk for gode påskedager på Bogøya! Jevnt over stille vær med god temperatur og jevnlige solgløtt. Mye folk og god vårstemning, - nå er det bare å glede seg til sommeren. Ellers mange aktiviteter for store og små: Samlinger og måltider på Supen Pøbb, Kretsens årlige årsmøte, basar, fest ++.
Alle påskegjester oppfordres til å sende bilder/innlegg.
MARS 2009
Sender en hilsen med noen bilder fra nyttårshelga.  Det var både sol og vind - med andre ord en fin helg!  Vi gleder oss til påske - kommer ut i palmehelga.  Vi sees!
mvh
Oss i Storstein / Lars
MARS 2009
Hallois!
Da har vi endelig kommet i gang med tomtearbeid til hytta vår. Håper at vi skal være byggeklar med råbygg 01.07.2009 og helt ferdig til jul, tvi tvi.
Mange hilsener fra Elin og Håkon

FEBRUAR 2009
Snart vår! Vi ser fram til sesongåpning i påska og håper at vinterstormene ikke har vært alt for tøff for små og store fastboende.. Oppfordrer fortsatt alle til å komme med bidrag til websiden med bilder og innlegg, - dette vil gjøre sidene mer interessante for alle gamle og nye bogøyvenner.
mvh Jorunn/Sofiestua

DESEMBER 2008
Hei alle sammen! Vi på Otta ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår. Her har det vært julestemning lenge nå med kuldegrader og snø.  Skulle gjerne vært på Bogøya en jul igjen. Jula på Bogøya er alltid trivelig og spesiell for oss som har vokst opp der. Koselige familiesammenkomster og juletrefest i skolen 2. juledag. Kaffe og tekake til de voksne og pølser i matpapir til barna. Vi som har opplevd det, glemmer aldri disse julene. Tenk på oss som ikke er der i julen og kos dere masse. Vennlig hilsen Tove Wahl Stampen
PS: Webmaster henger seg på og ønsker alle fastboende og feriefolk ei trivelig jul!
SOMMER 2008
Takk for fine sommeruker med blå himmel og varmt sommervær. Grillfesten gikk av stabelen 5. juli. (Hvis noen har bilder, så gjerne send over til webmaster.) Bacalaofesten ble tradisjonen tro avholdt siste helga i juli som et samarbeidsprosjekt mellom Bogøy Kretsforening og Supen Pøbb. Masse folk og stor stemning. Se noen glimt fra festen og gyldne sommerøyeblikk fra Bogøya.

PÅSKE 2008
Gode påskedager på Bogøya til tross for vind, snø og hagl! Folk i nesten alle hus og mye trafikk på stiene. Tradisjonell feiring med fest og basar på Grendahuset og i tillegg mange trivelige samlinger på pøbben for store og små.

Jorunn&Co, Sofiestua

MARS 2008
Først av alt ønsker vi nyfødt Bøgyværing hjertelig velkommen til verden!
Vi gleder oss til påske! Supen Pøbb starter sesongen: Se supen.no for påskeprogram og åpningstider.

webmaster/11.03.08

FEBRUAR 2008
Bogøya du værbitte eldgamle ø,
omkranset du er av den voggende sjø.
Værnende ligg du og vokter det hav,
der mange av dine har funnet sin grav.
Om stormene hyler fra syd eller vest,
mot uvær du ligg der i egen protest.
Når vinden den løyer og sol bryter frem,
et paradis er du med dine hjem.

Takk for alle gode opplevelser, hyggelige mennesker, som gjør hva de kan for at alle skal ha det bra. Her er det intet å utsette på servicen!! Ser frem til neste anledning til å komme dit igjen.
Hilsen er stor Bogøyfan!!
MA. 
DESEMBER 2007
Takk for gode dager i havgapet! Blikkstille, storm, regn og klarvær...- variabelt vær er vel høyst normalt på denne årstiden, og denne jula ble intet unntak. Fisketurer, besøk, samling på SUPEN PØBB , peiskos, turer og sjøbad, - veldig trivelig for store og små. Vi ønsker alle GODT NYTTÅR! Vi ser fram til gjensyn med fastboende, hyttefolk og feriegjester i 2008. Se noen små juleglimt.
Hilsen oss i Sofiestua

DESEMBER 2007
Hei alle sammen!
Jeg og min familie ønsker alle fastboende og "feriefolk" på Bogøyvær en riktig god jul og godt nyttår.  Vi får nok hvit jul her i år.  Det har vært -20 kalde grader de siste 14 dagene. Det er 50 cm snø.  Vi blir 7 pers. i hele julen og det blir koselig.
Vennlig hilsen Tove Wahl Stampen

OKTOBER 2007
Da har vi hatt ei flott helg på Bogøya: FISHBALL-WEEKEND. En gjeng på 10 fra Maura og Ålesund møttes for å fylle kjølebagene og for å ha det trivelig. Super helg med mye fiskmat-styr, mye latter og mye moro. Flott høstvær:) Takk for denne gang, og tusen takk til Torleif for god assistanse! Se bilder fra Supen Pøbb.

Unni&Svein, Anne&Even, Kristin&Øyvind, Mona&Stig, Jorunn&Roar
SEPTEMBER 2007
Vi må få benytte anledingen til å takke for et fantastisk opphold på Bogøya helga 7.-9.september 2007!

Anton hadde med seg en spent gjeng med kollegaer som fikk oppleve trøndelagskysten på sitt beste. Lørdagen kom med mild vind og en raus sol. 4 timer på sjøen og fiskebøtta til Ingvald ble nesten full. Tusen takk til deg Ingvald for at du som bruke lørdagen på sjøen og tok oss med på fisketur!

Varme tanker går også til Torleif som hadde åpnet puben og serverte den beste bacalaoen. Vi skal reklamere, og bruke T skjortene så ofte vi kan. Tusen takk!

Til slutt må vi få takke Sigurd Smolan, som lot oss få sitte på bussen. Han er den perfekte reiseleder.

Hilsen Tove, Lill, Vigdis, Filip, Torbjørn, Anton og Frode.


AUGUST 2007
2-3 flotte ferieuker er over. Som vanlig full aktivitet med fisking, besøk, beising, bacalao, vannski, multeturer og pøbb-besøk (det siste nytt av året!). Stort sett shortsvær, og værmeldinga slo ofte feil; - regn innafor og sol utafor:) TAKK FOR GODE DAGER. Hilsen Jorunn&Co.
SOMMERGLIMT 2007

JULI 2007
Heia! Sender med noen bilder fra St.Hans på Bogøya. Kjempestemning og brukbart vær.
Mvh Håkon og Elin

JUNI 2007
Hallo alle sammen. Ja, nå skal det være megling mellom kommune og fylke ang godkjennelse av kommunedelplan på Bogøyvær. Håper virkelig at resultatet blir slik at flere kan etablere seg på øyene, tvi tvi!!! Vi kommer på bacalaofesten.
Mvh Håkon W og co.
MAI 2007
Nå er det full aktivitet i Øvergården, og det er av stor betydning for øya. Veldig artig at det settes i stand.
Maria

MAI 2007
Fin hyttehelg i godt vårvær:)
Kretsen har investert i traktor til felles bruk for alle medlemmer. "Trillebåra" vil ha garasje ved skolen, og dette kan nok bli en god hjelper ved tungtransport av bagasje, materialer og annet. Oppslag ved butikken vedr. bruksregler og betingelser.
PÅSKA 2007
Takk for fine påskedager! Vind og snø gjorde at utelivet ble noe begrenset, men innelivet ble desto bedre:) Mye folk og god stemning, - nå gleder vi oss til vår og sommer. Se påskebilder.

Jorunn&co.;Sofiestua
PS: Fotograf Maria, feb.07
30.03.07
Hallo alle faste og "ferierende" Bogøyværinger! Ønsker dere alle en fin påske og håper været holder seg. På Otta har det vært fint påskevær lenge.  Snøen smelter og fuglene synger.
Klem fra Tove Wahl Stampen
JULA 2006
Gjengen i Sofiestua takker for gode juledager på Bogøya. Mye ruskevær og vind ute, men varmt og fredelig inne. Nå gleder vi oss til påske:) Se noen juleglimt.

Frida & Eirik
Jorunn & Roar

21.12.06
Heia. Sitter på Ørje og ser på bilder fra sommerens grillfest på Bogøya. Finner ingen bilder her fra før, så deler de med de som har lyst å se. Fortsatt god jul !
Unn Alma

17.12.06: Julhælsing fra Palmekysten
Æ kainn ittj værra dårliar enn neststørst søstra på Otta! Æ prøvi å skriv på dialækt, så skjønni di at æ ha ittj glømt Bogia, nei. Her neppå Palmekysten (eit meir kjeint navn e kanskje Jæren) ha det no rægna 58 daga i strækk! Mæn i dag våkna vi opp te blå himmel og sol! Det va næsten som å vinn på årsalget på krabbfæstan! Vi e no vant te grønn jul neppå her, snø syns vi bære ska værra oppå fjeillet. Æ håpi at det kainn bli nå træff tå nå slag i Trondhjæm ei stoinn ætti jul. Det ha´n Goggen låvva!! Så nå må du hiv dæ roint, gut! Du bruk ittj å ha nå problem med ka du ska ha på deg på fæst heill du, så det e bære å sætt i gang. Øinski aill dokker utpå Bogia ei god jul å aill dokker ainneran å!
Juleklem fra Liv i oppigårn
13.12.06: Julehilsen fra Otta
Jeg vil ønske alle fastboende og "hyttefolk" på Bogøyvær en god jul og et godt nyttår ! Her på Otta ser det ut til å bli grønn jul i år. Finnes ikke en hvit flekk av snø her.  31. okt. kom det 30 cm snø, men nå er alt forsvunnet. Uvanlig til å være på Otta.  Nyttårsaften 1978 var det -48 grader her. Det var kaldt det !! Håper dere får en fin jul.
Hilsen Tove Wahl Stampen m/familie
08.12.2006: Julehilsen fra Hitra
Ønsker alle slekt og venner, fastboende og feriefolk samt alle skapbogøyværinger en koselig jul og et godt nyttår. Vi tyvstarter julefeiring denne helga på Hitra, ribba koser seg i ovnen, gløggen nærmer seg kokepunktet og akkevitten står til temperering. Grunnen til tyvstarten er Gørills kommende 45-årsdag, 11.desember. Hun vil bli behørig feiret i kveld.
Hilsen Lea, Unn Alma, Kristina, Gerd og Einar, Gørill og Tor Ivar.
September 2006
Her kommer noen bilder fra Krabbefest helga 15 - 17 sept.  Fantastisk helg!


mvh Per Otto Wigum

August 2006
Takk for sist. Vi fikk så vidt hilst når vi var utover i uke 30 på Bogøya, nærmere sagt Smaløya denne gang. Har noen festlige bilder (se samlebilder sommer06) fra våre fantastiske dager ute i havgapet. Våre venner og min søster med følge storkoste seg denne uken og hvem kan vel unngå det med slikt et nydelig vær og mange hyggelige mennesker. Vil sende med en liten hilsen til Goggen som sto for god underholdning hele uken. Vi sees igjen til neste år.
Med vennlig hilsen
Eva Wahl Dyrud med følge
Juli 2006: Takk for flott sommerferie!
Sommerferien ble 3 uker med sol og varme! Stille vær, høye temperaturer og god sommerstemning. Se sommerbilder 2006. Jorunn & Co., Sofiestua

Hei!
Tommy & Tiger`n takker for at vi fikk dele en stemningsfylt kveld i påsken sammen med alle de hyggelige menneskene på Bogøya. Vi hadde et flott døgn i fantastisk fine omgivelser, og i et deilig påskevær. Hilser til alle våre nye bekjente (spesielt Guttorm), og håper at vi en gang kan ta turen igjen.
Med vennlig hilsen
Tommy & Tiger`n
April 2006
Fine påskedager med mye folk og mange aktiviteter. Bading, turer, krim og besøk. Blandet vær med alt fra stekende sol til sur sør-vest. Trivelig fellestur (50 stk.) til Sula for middag på Ternen. Flere påskeglimt.
Januar 2006
Trivelig nyttårshilsen fra Håkon S. med flotte bilder fra klare vinterdager med sol og vinterlys. (Det er forresten noe merkelig kjent med den der havnissen..)
Ellers snart vår og sommer; - sola har snudd og det går mot lysere dager. Vi gleder oss til ny sesong.

Desember 2005
Vi har fått tilsendt 2-3 gode fly-foto fra fylkes-adm. i Tr.heim (?) Bildene er av god kvalitet og har høy oppløsning. Send mail til webmaster hvis dere ønsker bildene tilsendt!

Benytter anledningen til å ønske alle
Bogøy-venner en riktig god jul!
Mvh Jorunn

Desember 2005
Lørdag den 12. november holdt Øvre Bakklandet Dannede Lutefisklag sin årlige fest med 90 personer til bords, deriblant Goggen. Fisken var lutet på Bogøya og holdt prima kvalitet. Sender med noen bilder fra festen.
Med vennlig hilsen Petter Walseth

Høst 2004
Her kommer noen bilder fra sommerens GRILLFEST.
mvh Per Otto Wigum

(PS: webmaster fikk masse bilder fra fest og tur. Mangler litt kommentarer, men tok et utvalg. Regner med at de som deltok husker den gode stemningen!)
August 2005
Takk for flott sommerferie! Mange minner og mange gode opplevelser. Sommeren 05 har vært usedvanlig dårlig, men i ukene på Bogøya var det faktisk shortsvær hver eneste dag! (Shorts-terskelen er ganske lav for undertegnede..) Se sommerbilder 2005.

js/07.08.05

Desember 2004
Vi ønsker alle Bogøy-venner en riktig fin jul og et godt nytt år! Finn roen og nyt dagene. En spesiell hilsen til gode Maura-venner for et alle tiders sommerbesøk! Vi håper på gjensyn i 2005!
Julehilsen fra Frida & Eirik, Jorunn & Roar

PS:
En spesiell takk til Unni for julehilsen som varmet både hjerte og føtter..

August 2004
Flott ferie med mye sol og mye varme! En minnerik uke med mye besøk, og vi takker Viktils for velvillig huslån! Se bilder fra årets Bacalaofestival og et lite sommeralbum for 04.
Jorunn & co.
Juni 2004
Skriver et lite reisebrev fra vår ekskursjon til Singsøya, den 29-31 aug. 2003, hvor min morsslekt kommer ifra. Dette var vår første gang på øya hvor min mormor Emma Johanna Singsø f. 10.11.1905 av foreldrene Albert og Ingeborg Mathilde SINGSØ ble født. Hadde en KJEMPEFLOTT reise og opphold på Sjøblomsten og tur til Bogøyvær. Det var en opplevelse å få være der å se grunnmuren etter huset der de var født., samt å få lov til å være på kirkegården på Mausund å se gravstøttene til våre oldeforeldre. Sender med et bilde av oss med våre slektninger som enda er bosatt på Bogøya, Guttorm og Arthur Nilsen som var så snille å ta oss med til Singsøya. Dette var første gang vi traff disse. Oppfordrer alle som er i slekt med SINGSØ, og som vet noe om dette eller har relasjoner til å sende meg en mail om dette til adr; gamyhre@smartcall.no.

Bilde foran fra venstre: Wenche Lise Myhre, Marianne Myhre. Bak fra venstre: Børge Medby, Gunnar A. Myhre (undertegn.), Guttorm Nilsen, Sissel Thane, Randi Myhre og Arthur Nilsen.
Alle Myhre er etterkommere av Singsø. Fraværende er Gunvor Myhre.

Med hilsen
Gunnar Andre Myhre, Saupstadringen 49d, Saupstad, Tlf. 97671594
April 2004
Fin påske på Bogøya! Blandet vær og mye folk.
Se bilder
.
Sommerferie 2003
Da har vi nylig avsluttet årets sommerferie på Bogøya. En fin uke med mye folkeliv, godvær, bading og mye moro for store og små. Se bilder fra grillfest 2003

Hilsen Jorunn & co. i Sofiestua
Juli 2003
Endelig skal min lille datter få oppleve den flotte atmosfæren som jeg selv har vært så heldig å få oppleve i mine barndomsår.

Lille Pia Sofie skal for første gang få være med "Bestemor Agnes" på sommerferie til Bogøya og gleder seg noe enormt til dette. Skulle så veldig gjerne hatt mulighet til å være med for å vise frem stedet selv, men slik ble det ikke denne gang. Forhåpentligvis får mamma selv mulighet til å delta på "krabbefesten" i oktober og det gleder hun seg veldig til!!
Ønsker alle kjente og ukjente en riktig god sommerferie!

Sommerhilsen fra Eva Wahl Dyrud ("Litjeva")
April 2003 - PÅSKE
Takk for sist til fastboende og hyttefolk. En flott ferie med folk i nesten alle hus og et eventyrlig vær! Mange bilder denne gang, - klikk for egen PÅSKESIDE.
(Ellers: web-jubileum! Vi har vært på lufta 1 år, - tips og bilder mottas gjerne!)

Til STARTSIDE